News Flash:

Drogurile vandute vedetelor din Romania erau „indoite” cu paracetamol si cofeina. Totul pentru un profit mai mare

16 Iulie 2018
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
vedete

Ies noi detalii in ancheta declansata de DIICOT fata de furnizorii de droguri ai unor vedete autohtone. Si-anume faptul ca stupefiantele nu erau pure, respectiv ca drogul de risc, cocaina, continea cofeina si paracetamol.

„Produsul” vandut de Adrian Carbunescu, unul dintre furnizorii de droguri retinuti de DIICOT Ploiesti in acest caz, nu era cocaina pura, ci amestecata cu cofeina si paracetamol, ambele ingrediente fiind depistate la testele chimice, au dezvaluit surse pentru ziarul Libertatea.

Specialistii in stupefiante spun ca praful alb gasit in pliculetele cumparate de la Carbunescu de investigatorii sub acoperire continea paracetamol si cofeina.

Adrian Carbunescu este suspectat ca vindea consumatorilor din Bucuresti si din judetele aflate in apropierea Capitalei cocaina la pretul de o suta de euro pe gram si canabis la 50 de lei pe gram.

Traficantii au recunoscut ca vand droguri
Pusi in fata faptului implinit, cei trei furnizori de droguri, retinuti joi seara de DIICOT Ploiesti, au recunoscut acuzatiile ce le sunt aduse, respectiv ca se ocupa cu vanzarea de stupefiante.
In schimb, ei nu au vrut sa spuna cui au vandut droguri si mai ales de la cine se aprovizionau cu stupefiantele „indoite” cu cofeina si paracetamol.

Potrivit unor surse judiciare, acestia ar fi cautat sa reduca mult impactul faptelor anchetate de procurori, prin declaratiile pe care le-au dat la audieri, admitand ca au vandut droguri.

Droguri ”indoite” cu paracetamol si creta
Ofiterii de la combaterea crimei organizate au precizat, pentru Libertatea, ca, de obicei, traficantii „indoaie” drogurile. Dealerii de stupefiante folosesc diferite substante pentru a mari cantitatea, dar si pentru a dilua produsul ce urmeaza a fi consumat de cumparator.

Daca in cazul de fata, prezentat in exclusivitate de Libertatea, vorbim despre cofeina si paracetamol, in alte cazuri, dealerii s-au folosit praf de creta sau chiar faina.


diicot droguri adrian carbunescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006183 (s)