News Flash:

DRAMA unei familii din Arad! Mama dependenta de droguri a vandut casa si toate lucrurile din casa pentru a-si procura stupefiante. Ce a urmat este incredibil!

21 Ianuarie 2016
2227 Vizualizari | 0 Comentarii
drogat
Iese la suprafata povestea aradencei disparute intre Craciun si Revelion: a vandut tot si a cumparat droguri.
O stire seaca anuntata de Inspectoratul de Politie Judetean Arad anunta, inca de luni, faptul ca o tanara de 36 de ani a disparut de acasa, iar cei care o vad sunt rugati sa sune la 112. Insa in spatele acestui anunta sec se ascunde, de fapt, o drama: tanara era consumatoare de droguri si a vandut tot ce a avut ca sa isi cumpere stupefiante.
Dezvaluirea a fost facuta chiar de mama femeii, care spune ca tanara a vandut o casa, a vandut un apartament, a vandut mobila, a vandut absolut tot ce a avut numai ca sa isi cumpere droguri. Iar partea cea mai grava din aceasta poveste este ca femeia are si un copil, un baiat de zece ani, care nu mai stie nimic de mama lui de prin 27 decembrie 2015.
Povestea se intoarce cu multi ani in urma, cand Florica Simon s-a casatorit, dar atat ea, cat si sotul ei, erau consumatori de stupefiante, spune mama fetei. „Tot ce au avut au dat pe droguri. Eu le-am cumparat cate o casa, a avut casa ei, el a batut-o si a drogat-o si a vandut casa, a cheltuit tot de pe ea. Pe urma a lasat-o. A avut si un an, timp in care nu a venit acasa… Iar acuma, in 10 decembrie, fiica mea a plecat la el, din nou”, spune mama disparutei, care a mai precizat ca „a vandut o casa cu 35.000 de euro, care s-au dus toti. Apoi am dus-o la mine si a vandut o garsoniera, a vandut tot ce a fost in casa: mobila, covoare, tot, tot”, scrie tion.ro.
Nici sotul nu stie
De cealalta parte, aratat cu degetul de catre mama disparutei, sotul tinerei spune ca nu stie nimic de ea. „A plecat si nu mai e. E prin zona, dar e disparuta. Nu stiu, poate sta pe la vreun prieten care fumeaza… Trebuie tratata, eu m-am tratat singur, ca si eu am fost consumator. La mine ii este frica sa vina, ca se teme ca vine si maica-sa”, spune barbatul.

stupefiante florica simon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.020791 (s)