News Flash:

Drama pentru o familie saraca din Mosnita Veche

18 Aprilie 2015
721 Vizualizari | 1 Comentarii
Nenorocire in gospodaria unei familii cu 14 copii din localitatea Mosnita Veche de langa Timisoara. Oamenii si-au pierdut singurele animale, dupa ce acestea au fost mistuite de flacari in grajdul in care le cresteau.
Este vorba de 3 porci, o mica avere pentru numeroasa familie.
Astazi, medicul veterinar a mers sa le faca animalelor un control obisnuit. La scurta vreme dupa ce acesta a plecat, unul dintre copii, aflat in curte, a observat ca din adapostul porcilor iese fum. Imediat a dat alarma, scrie opiniatimisoarei.ro.
Cum inauntru erau o multime de paie, acestea s-au aprins foarte repede, iar flacarile au cuprins in cateva clipe adapostul. Pana la sosirea pompierilor, cei trei porci au murit de vii in incendiu.
Cum locuinta familiei era in vecinatatea grajdului, oamenii s-au temut ca nu cumva focul sa le cuprinda si casa. Interventia pompierilor insa a indepartat acest pericol.

nenorocire langa timisoara 3 porci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Ramona  | #737
Lipsurile şi limitările nu pot exista decât atunci când le cultivăm în mintea noastră. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:lupan_suzana@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038855 (s)