News Flash:

DRAMA! Ce i s-a intamplat tanarului din Timisoara care a donat sange ca sa ajute familii sarace

24 Aprilie 2014
728 Vizualizari | 0 Comentarii
După o faptă care a impresionat opinia publică, făcută de cei 8 tineri care au ajutat mai multe familii sărace, strangand banii necesari prin donații repetate de sange, Stanici Miroslav, cel care a condus campania, și-a pierdut tatăl chiar de Paști.
Tatăl său a fost dus de urgență la spital chiar în Vinerea Mare, după conferința de presă de la Consiliul Județean Timiș, unde a fost prezentată acțiunea impresionantă a tinerilor. După mai multe drumuri între spitale a primit informația că a făcut septicemie. Stanici Miroslav și-a petrecut Sărbătorile Pascale langă tatăl său la spital.
Copiii care i-au fost alături la campania umanitară au încercat să fie langă el și acum.
Stanici Miroslav ne-a mărturisit că avea grijă de tatăl său și starea lui de sănătate se înrăutățise cu cateva săptămani înainte de Paști. Cu toate acestea și-a făcut timp să ajute și alți oameni cu o condiție socială critică. Vă reamintim că 8 tineri au strans bani prin donații repetate de sange pentru a ajuta șapte familii din Alioș, Deta și Butin, scrie Pentrutimisoara.ro.
“Am credința că am făcut tot ceea ce a fost posibil pentru tatăl meu. Voi continua ceea ce am început împreună cu colegii mei. Acum mă simt gol pe dinăuntru fiindcă nu pot să mă pierd în astfel de momente. “ ne-a spus Stanici Miroslav, coordonatorul campaniei “Zambete de Paști”.
Stanici Miroslav își va conduce tatăl pe ultimul drum vineri la ora 13, la cimitirul de pe strada Stuparilor. Redacția noastră îi transmite pe această cale sincere condoleanțe.

stanici miroslav
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1060 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013108 (s)