News Flash:

Dragos Doros: ANAF a cerut CRJI baza de date privind Panama Papers

13 Aprilie 2016
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
panama2
Presedintele ANAF, Dragos Doros, a declarat ca a cerut Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatie baza de date privind Panama Papers, afirmand ca prelucrarea datelor se va face cu respectarea confidentialitatii specifice secretului fiscal.
"ANAF a initiat demersuri pentru obtinerea datelor si acestea vor fi analizate. (...) Prelucrarea acestor date se va face cu respectarea confidentialitatii specifice secretului fiscal. Incercam sa obtinem sprijinul si altor institutii din Romania. (…) La nivelul ANAF suntem in situatia in care avem un grup de lucru care are atributii pe verificarea, analizarea si coordonarea unitara la nivelul Agentiei. Se evalueaza necesarul logistic avand in vedere cantitatea datelor. Am facut o cerere oficiala catre Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie sa ne fie pusa la dispozitie baza de date. In acelasi timp investigam toate sursele de pe internet sau din alte surse. Avem in vedere implicatiile fiscale si de alta natura", a declarat presedintele ANAF, Dragos Doros, in decursul audierii din Comisia de buget, finante si banci a Camerei Deputatilor.
Doros a afirmat ca va pune la dispozitia tuturor institutiilor cu atributii legale rezultatele analizelor care vor fi realizate pe acesta tema.
Potrivit lui Doros, ANAF va cere sprijinul si altor institutii abilitate si va incerca coordonarea eforturilor de analiza si valorificarea datelor obtinute cu alte autoritati fiscale atat din state membre UE, cat si din state terte.

dragos doros panama papers
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005041 (s)