News Flash:

Dragomir: Nu am mintit despre vanzarea drepturilor TV pentru meciuri, sunt nevinovat suta la suta

15 Aprilie 2014
692 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a declarat, marţi, că nu a minţit în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri de fotbal, precizând că este "nevinovat sută la sută" şi că nu are nicio temere.

"Nici ei nu au minţit, nici noi nu am minţit. RCS-ul a avut un intermediar, Liga a avut un singur intermediar. (...) Ei când au văzut că sunt vreo 20 şi ceva de arestaţi, cu fel de fel de firme fantomă, le-am şi spus că dacă eu sunt în vreuna dintre astea sau am stat cu vreunul de vorbă un minut în viaţa mea, daţi-mi cea mai mare pedeapsă din lume", a spus Dragomir, la Curtea de Apel Bucureşti, după judecarea dosarului în care procurorii anticorupţie au contestat decizia prin care Tribunalul Bucureşti a decis ca fostul preşedinte al LPF să fie cercetat în libertate.

"Nu ştiu ce se va întâmpla. Mă duc acasă şi aştept verdictul. Nu am nicio temere. (...) Sunt nevinovat sută la sută. Procurorii pot să spună orice", a spus Dumitru Dragomir.

Fostul preşedinte al LPF a adăugat că vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal a fost făcută în urma unei licitaţii publice.

 Mediafax

rcs dumitru dragomir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011979 (s)