News Flash:

Dragnea vrea ca viitorul ministru al Dezvoltarii sa aiba sprijinul informal al comisarului UE Cretu

18 Mai 2015
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Ministrul demisionar al Dezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu comisarul UE pentru politici regionale, Corina Cretu, despre succesorul sau la minister, astfel incat persoana care va fi nominalizata sa aiba sustinerea tuturor.
"La Ministerul Dezvoltarii sustin pe cineva - si am vorbit cu prim-ministrul - cineva care sa continue toate programele incepute, pentru ca sunt programe importante, negocierea cu Programul Operationa Regional este finalizata informal. Am avut o discutie si cu Corina Cretu si cine va fi acolo are sustinerea in primul rand a premierului, si a mea, si a doamnei Corina Cretu - informal, normal - si a tuturor colegilor de astazi cu care am vorbit", a spus Dragnea.
Surse din PSD au vehiculat nominalizarea Sevilei Shhaideh, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, si a Rovanei Plumb, presedintele Consiliului National al PSD si ministru al Muncii, drept posibile propuneri pentru Ministerul Dezvoltarii.

corina cretu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005658 (s)