News Flash:

Dragnea: PSD va semna protocolul cu ALDE. O sa am o ultima discutie cu cei de la ALDE

19 Decembrie 2016
952 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea 1
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca au fost deja stabilite prevederile din protocolul de guvernare cu ALDE, documentul urmand sa fie semnat in scurt timp.
"Da. Am stabilit (prevederile protocolului — n.r.), chiar acum merg sa am o ultima discutie, foarte scurta, pentru a arunca o privire finala pe document. Urmeaza ca foarte repede, impreuna cu colegii de la ALDE, sa semnam in Sala Duca. In protocol vom vorbi doar despre o reprezentare proportionala in structurile guvernamentale si de colaborare parlamentara. Eu nu o sa merg cu calculatorul in mana si cu o grila, o sa discutam cand va fi cazul (despre componenta Guvernului — n.r.) — si sper sa fie foarte curand cazul—, in primul rand, despre oameni si despre o reprezentare care sa ne dea siguranta ca Guvernul va duce la indeplinire ceea ce s-a prevazut in programul de guvernare. Asta este important. Eu nu sunt un om zgarcit", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.
Intrebat daca ALDE va primi Ministerul Justitiei, Dragnea a raspuns: "O sa discutam atunci, dar cred ca nu".
Presedintele PSD a mentionat ca s-a decis deja cu ALDE daca reprezentantii celor doua partide merg impreuna sau separat la consultarile cu seful statului, dar acest lucru va fi anuntat impreuna cu Calin Popescu-Tariceanu.
"Respectam programul, o sa facem o propunere cu domnul Tariceanu care speram sa fie acceptata", a explicat Dragnea.
El a precizat ca miercuri dimineata PSD va avea o sedinta a Comitetului Executiv pentru a discuta despre candidatul de premier.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006317 (s)