News Flash:

Dragnea: Ministrul Justitiei a adoptat cea mai buna pozitie, de a evalua activitatea lui Kovesi si Lazar

13 Martie 2017
827 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca ministrul Justitiei a adoptat cea mai buna pozitie, respectiv aceea de a face o analiza, o evaluare a activitatii procurorului sef al DNA si Procurorului General, in conditiile in care, potrivit CCR, Ministerul Public a „sarit” din Constitutie. Pe de alta parte, premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca se va intalni cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a discuta despre declaratiile acestuia referitoare la schimbarea din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Kovesi, dar si a procurorului general, Augustin Lazar.
Solicitat sa comenteze declaratia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind evaluarea activitatii procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si a Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar, Dragnea a precizat ca, in opinia sa, toate declaratiile ministrului Justitiei, facute duminica seara, sunt declaratii „intelepte si asezate”.
„Tot ce a spus ministrul Justitiei mi se pare de foarte mare bun simt si toti cred ca asteptam cu interes evolutiile viitoare. Omul (Tudorel Toader, n.r.) a explicat foarte bine aseara in emisiune, pentru ca totusi este o motivare a unei decizii a CCR cum mai rar s-a intamplat – destul de detaliata si care pune punctul pe foarte multe „I”-uri – teme de dezbatere profunda din ultima perioada, din ultimii ani chiar. Totusi, discutam de niste actiuni ale Ministerului Public care au sarit din Contitutie”, a spus Dragnea.
El a aratat ca, in aceasta situatie, cea mai buna pozitie este cea pe care a adoptat-o ministrul Justitiei, respectiv aceea ca inainte de orice sa faca o analiza.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008531 (s)