News Flash:

Dragnea: L-am gasit pe presedintele Romaniei in fruntea unei noi mineriade

23 Ianuarie 2017
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook duminica seara ca, la revenirea din SUA, l-a gasit pe presedintele Romaniei "in fruntea unei noi mineriade", "o manifestatie neautorizata impotriva ordinii constitutionale", si a calificat protestele ca fiind "un inceput de lovitura de stat".
"M-am intors de la instalarea presedintelui Americii si l-am gasit pe presedintele Romaniei in fruntea unei noi mineriade, o manifestatie neautorizata, impotriva guvernului Romaniei, impotriva ordinii constitutionale si impotriva votului popular din 11 decembrie, sabotand legalitatea care sta la baza statului de drept. Presedintele tarii s-a situat azi in afara legii, vizand avantaje politice personale si cerand aberatii constitutionale: retragerea unor ordonante, mai ales a unora care nu au fost date", a afirmat Dragnea.
Potrivit acestuia, evenimentele din ultimele zile reprezinta "un inceput de lovitura de stat".
"E un inceput de lovitura de stat. De fapt, presedintele Iohannis vrea, asa cum a vrut si fostul presedinte Basescu, sa puna in catuse puterea legitimata prin votul democratic. Vrea ca in continuare Romania sa fie condusa de institutii fara legitimitate democratica, prin teroare, iar romanii sa ramana prizonierii unor puteri nealese. Am spus in campanie ca vreau ca romanii sa traiasca liberi in tara lor, fara teama ca sunt ascultati, urmariti, haituiti, santajati si nedreptatiti. Nu-mi iau cuvintele inapoi. Sustin actiunile impotriva coruptiei, dar impotriva adevaratei coruptii", a sustinut liderul PSD.
El a anuntat ca a solicitat ministrului de Interne ca duminica seara sa retraga jandarmii din fata sediului PSD, unde s-au adunat mii de protestatari.
"Eu consider ca PSD n-are motive sa fie aparat. PSD e aparat de ideile lui politice, de programul de guvernare si de suportul popular. Ii asigur pe romani ca nu-i voi mai permite presedintelui Iohannis sa rastoarne ordinea constitutionala, sa uzurpe calitati oficiale intrand abuziv in sedintele de guvern sau sa incite la dezordine sociala si violenta. Vreau ca programul de guvernare sa fie pus in practica in totalitate. Dincolo de jocul politic egoist al presedintelui Iohannis, viata romanilor are nevoie de bunastare si siguranta", a subliniat presedintele Camerei Deputatilor.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006592 (s)