News Flash:

DRAGNEA il ATACA pe ARAFAT

1 Septembrie 2016
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, il lauda pe pilotul Constantin Apavaloaie, cel care a salvat o turista blocata in munti. In acelasi timp, Dragnea il ataca pe secretarul de stat Raed Arafat dupa aparitia informatiei ca Apavaloaie ar fi cercetat pentru manevra riscanta.

"Il cunosc pe domnul Apavaloaie de multi ani si stiu ca aceasta nu este prima data cand a fost erou. Ma bucur foarte mult ca de aceasta data, toata lumea a aflat cat de bun este!!! Eu consider nefericita reactia domnului Arafat de dupa eveniment. Pentru faptul ca domnul Apavaloaie si-a riscat benevol viata ca sa salveze o alta viata, dumnealui ar fi putut macar sa aprecieze, nu sa inceapa o ancheta. Pai asta mai lipseste sa facem in Romania: sa ii bagam in puscarie pe eroii care salveaza vieti, pentru ca unii se impiedica in birocratie si orgolii. Dar lucrurile nu vor ramane asa! Prin aceasta postare,am urmarit sa scot in evidenta doua aspecte: 1. Bucuria ca un ROMAN a salvat o viata, riscandu-si propria viata si 2. Mahnirea ca nicio autoritate a statului nu a gasit de cuviinta, daca nu sa-l laude, macar sa gaseasca cateva cuvinte de apreciere. Si imi mentin cu tarie aceasta abordare", a scris Dragnea, pe Facebook, intr-o postare si o serie de raspunsuri la comentarii.

Raed Arafat i-a raspuns prompt lui Dragnea, tot pe Facebook. "Am incercat sa evit o polemica pe tema interventiei de la Piatra Craiului in pofida atacurilor nefondate la adresa SMURD si a mea personal din ultima perioada. Am fost acuzat ca am pus pe pilotul privat sub ancehta si ca l-am impiedicat sa faca ce dorea sa faca care in final este decizia sa personala. In urma postarii domului Liviu Dragnea, care se pare ca a fost si dansul indus in eroare, ma vad obligat sa clarific ca nu exista nici o ancheta impotriva domnului Apavaloaie iar echipa de control a DSU , care include si un reprezentant al Salvamont, a avut sarcina sa analizeze misiunea de la momentul primirii primului apel si pana la finalizare din punctul de vedere al fortelor de interventie aflate in coordonarea departamentului si anume dispecrizarea, reactia SMURD si cea a Salvamontului. Domnul Apavaloaie nu este in coordonarea departamentului iar Departamentul pentru Situatii de Urgenta nu il ancheteaza cu nimic, unica institutie care are dreptul de a-l verifica in privinta zborurilor fiind Autoritatea Aeronautica Civila. Sper ca atacurile de acest gen sa inceteze nefiind productive pentru activitatea noastra avand un impact negativ asupra personalului de interventie. Decizia pilotului SMURD de a abandona misiunea nu era o dovada a slabiciunii sau un esec al acestuia ci o dovada a intelepciunii si a respectarii unor regului clare in acest domeniu extrem de riscant. Totodata mentionez ca echipa care analizeaza cazul nu a contactat pe d-l Apavaloaie si nici nu l-a solicitat o intrevedere, echipa fiind la momentul actual in faza de analiza a datelor si intocmire a raportului catre DSU", a scris Arafat.

liviu dragnea constantin apavaloaie raed arafat cercetat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006574 (s)