News Flash:

Dragnea: Guvernul sa vina in fata partidelor cu o motivare serioasa daca vrea sau nu acord cu FMI

29 Septembrie 2015
970 Vizualizari | 0 Comentarii
guvern sedinta
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca Guvernul trebuie sa vina in fata coalitiei si a partidelor parlamentare cu o motivare "serioasa" daca vrea sau nu un nou acord cu FMI, iar acest subiect trebuie discutat inclusiv cu presedintele Klaus Iohannis.
"Eu cred ca Romania are nevoie de o analiza serioasa pe care s-o faca Guvernul si s-o prezinte partidelor parlamentare si presedintelui Iohannis. (...) Trebuie sa ia o decizie strategica. Cred ca a ne da cu parerea despre necesitatea sau oportunitatea sau nu a unui nou acord cu FMI, fara sa avem o analiza serioasa, complexa, ar fi o greseala", a spus Dragnea.
Intrebat daca astfel Victor Ponta ar fi facut o greseala cand a vorbit despre un nou acord cu FMI, Dragnea a raspuns ca "nu stie", dar asteapta informatii de la Guvern. "La coalitie (...) Guvernul trebuie sa prezinta o motivare serioasa si daca vrea un nou acord cu FMI si daca nu vrea un acord cu FMI", a adaugat liderul PSD.
Potrivit unor surse social-democrate, contactate de MEDIAFAX, o intalnire a coalitiei de guvernare pe acest subiect ar putea avea loc chiar saptamana aceasta.
Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca, desi Guvernul nu mai are nevoie de niciun imprumut de la Fondul Monetar International (FMI), un nou acord de tip preventiv "este bun", pentru "cine stie ce o veni in Europa sau in lume, vreo criza financiara". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004454 (s)