News Flash:

Dragnea: Guvernul sa vina cu o solutie pentru ca oamenii nevinovati sa nu execute pedepse. Propunerea poate fi amnistie, revizuirea pedepselor sau alta varianta

2 Septembrie 2018
731 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea conf

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, la Neptun, ca Executivul trebuie sa vina cu o solutie, in termen rezonabil, pentru ca oameni nevinovati sa nu execute pedepsele, afirmand ca nu stie daca propunerea poate fi amnistia, revizuire pedepselor sau alta varianta.
"Ce i-am cerut doamnei premier in fata colegilor din grupurile parlamentare sa discute in Guvern, sa se consulte cu colegii care pot avea competente si sa vada ce acte normative trebuie sa fie adoptate pentru ca zecile, miile, nu stiu care ori au fost condamnati pe nedrept ori pe baz aunor probe, folosind niste proceduri ilegale sa poata sa aiba sansa sa nu ispaseasca o pedeapsa, nu stiu care e. Ca e amnisitie, propunere lui Tudorel Toader cu revizuirea, dar problema e pe masa. Indiferent cat incercam sa tipam, aceasta problema ramane. Ne facem rau ca natiune daca o punem sub pres", a declarat Liviu Dragnea, la Neptun.

Acesta spune ca asteapta un raspuns din partea Executivului Dancila in termen rezonabil, fara a anunta insa o data.

"Guvernul trebuie sa isi asume ceva. Sa vina cu o propunere, lucrurile nu pot ramane asa. Vreti sa stam cu buboiul asta?", a mai spus liderul PSD.

Mediafax
 


neptun executivul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005990 (s)