News Flash:

Dragnea: Este ferm deschis subiectul suspendarii presedintelui Iohannis

12 Iulie 2018
725 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01 1

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri seara la Antena 3 ca subiectul privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis este "ferm deschis", pentru ca amanarea semnarii decretului de revocare a sefei DNA, Laura Coduta Kovesi, nu a fost singurul motiv de suspendare. Dragnea mai sustine ca "suta la suta" demersul va merge mai departe, iar la ora asta nu stie ce ar trebui sa se intample ca asta sa se opreasca in toamna.
"Este ferm deschis subiectul suspendarii presedintelui Iohannis, pentru ca doar faptul ca a semnat decretul de revocare a doamnei Kovesi nu inseamna ca asta era  singurul motiv de suspendare. De 7-8 luni de zile presedintele, care ar trebui sa fie presedintele tuturor romanilor, si cel care mediaza intre puterile statului si care coaguleaza in jurul lui puterile statului si energiile pozitive din aceasta tara, blocheaza in mod constant activitatea Parlamentului prin contestare, recontestare, retrimiterea unor legi foarte importante si necesare care trebuiau sa intre in vigoare demult, blocheaza de cate ori poate activitatea Guvernului, ameninta Guvernul, ameninta primul-ministru, participa la proteste impotriva Guvernului, incita la rasturnarea ordinii constitutionale, incitand lumea sa iasa in strada la proteste, trimite consilieri prezidentiali sa ameninte sau sa induca teama unui judecator de la CCR si este un sir lung de incalcari ale Constitutiei care se tot pun in dreptul presedintelui Iohannis", a sustinut Liviu Dragnea.
 
El a spus ca "suta la suta" demersul privind suspendarea presedintelui va merge mai departe, iar la ora asta nu stie ce ar trebuie sa se intample ca acest lucru sa se opreasca in toamna.
 
Coalitia PSD - ALDE urma sa anunte luni decizia cu privire la demararea procedurilor de organizare a referendumului privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta nu luase inca o decizie dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca trebuie sa o revoce din functie Laura Coduta Kovesi.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008179 (s)