News Flash:

Dragnea anunta "cresteri spectaculoase" de salarii in MAI

15 Martie 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit3
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la bilantul MAI, ca personalul acestei institutii va beneficia de majorari salariale „substantiale”, iar in cazul celor care au salariile cele mai mici, cresterile vor fi „spectaculoase” respectiv „mai mult decat dublu” pentru unele categorii.
„Vreau sa va asigur ca, in ceea ce priveste Legea salarizarii, functionarii din MAI si, in mod special cei care lucreaza direct cu cetatenii, cei care lucreaza direct in strada vor avea o crestere semnificativa pentru ca este firesc si chiar o merita”, le-a spus Dragnea politistilor, in discursul sau.
Dupa prezentarea bilantului, Dragnea a fost intrebat de jurnalisti la ce crestere salariala s-a gandit pentru personalul MAI, el mentionand ca a avut o discutie cu ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, iar cresterile vor fi „spectaculoase”.
„Pentru cei care au cele mai mici salarii din MAI, cresterile vor fi spectaculoase, mai mult decat dublu pentru unele categorii. Este firesc, diferentele sunt foarte mari in interiorul ministerului si cred ca cei care lucreaza in strada in mod efectiv si care au practic cele mai periculoase slujbe, ca in orice tara, trebuie sa fie mai bine platiti decat acum”, a spus Dragnea.

mai dragnea politistilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004856 (s)