News Flash:

Dr. Leon Danaila dezvaluie una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Sfaturile pe care ar trebui sa le urmam fiecare

17 Noiembrie 2017
1811 Vizualizari | 0 Comentarii
Leon Danaila

Medicul roman de care lumea a uitat in ultimii ani, readus acum in atentia publicului, ne da o multime de sfaturi despre cum ar trebui sa ne traim viata pentru a tine departe bolile.
Neurochirurgul Leon Danaila a vazut pana la 84 de ani multe si sustine ca boli precum cancerul pot fi prevenite, iar metodele nu sunt cele pe care le gasim peste tot.
Profesorul a vorbit deschis despre acest subiect in mai multe emisiuni de televiziune.
”Faceam treaba cum rasarea soarele. Vara uneori stateam la umbra. Au fost nopti in care am dormit pe camp. Cu metodele moderne care exista care pot vindeca anumite cancere.
La ora actuala nu se stie daca se le bombardezi cu chimioterapie sau sa le operezi. Ele se multiplica foarte rapid. Se poate vindeca sau durata unui bolnav cu cancer se poate prelungi foarte mult.
 
Imunoterapia
inseamna un om optimist, imunitatea lui creste. Starea depresiva scade imunitatea organismului. Eu nu am vazut tratament naturist sa vindece cancerul. Pentru a preveni cancerul trebuie sa faci ce-ti place”, a marturisit dr. Danaila intr-o emisiune la Antena Stars.

preluat de pe landia


medicul roman bolile imunoterapia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006407 (s)