News Flash:

Doua STUDENTE au cumparat CANAPEAUA asta veche cu 90 de lei de la un TARG. E INCREDIBIL ce au gasit in perne, le-a luat cu tremurat

6 Aprilie 2017
986 Vizualizari | 0 Comentarii
canapea
Doua studente din America au vrut sa-si creeze o mica placere pe care sa se relaxeze asa ca si-au cumparat o canapea la mana a doua dintr-un targ de vechituri.
Cu toate ca nu arata extraordinar, pentru 20 de dolari fetele au zis ca e o afacere buna. Insa, intr-o seara, in timp ce stateau si se uitau la un film, tinerele au simtit ceva ciudat sub fundul lor. Cand au scos husele de pe perne au avut un soc.
Mai multe plicuri cu bani erau ascunse acolo, suma totala pe care au gasit-o ridicandu-se la 40.000 de dolari! Din fericire pe unul dintre plicuri era scris si un numar de telefon, asa ca tinerele au sunat pentru a inapoia banii, scrie poatenustiai.ro.
Batrana de la care a fost cumparata canapeaua le-a multumit enorm. “Acestea sunt economiile stranse de sotul meu o viata intreaga. Din pacate el a murit iar eu am fost internata in spital o perioada. Copiii mei au vandut canapeaua fara sa ma intrebe“, a marturisit batrana.
Voi ati fi facut la fel?
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006111 (s)