News Flash:

Doua persoane ranite, in urma unui accident rutier petrecut in Timis din cauza unei depasiri

25 Iulie 2017
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
timis
Doua persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, in urma unui grav accident de circulatie petrecut, pe DN6, in apropierea localitatii Becicherecu Mic, din judetul Timis, dupa ce o masina care intrase intr-o depasire neregulamentara a lovit alte doua autoturisme. Traficul rutier a fost inrerupt aproximativ o ora in zona accidentului.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Ionut Suciu, a declarat pentru News.ro ca accidentul a fost provocat, luni, de un sofer de 61 de ani care a intrat neregulamentar in depasire.
"Un barbat de 61 de ani a condus un autoturism pe DN6 din directia Timisoara spre Becicherecu Mic, iar la un moment dat s-a angajat neregulamentar intr-o depasire, intrand in coliziune cu doua autoturisme care se deplasau regulamentar din sensul opus. In urma accidentului, doua persoane au fost ranite si transportate la spital”, a declarat Ionut Suciu.
Potrivit sursei citate, in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Traficul rutier a fost inrerupt aproximativ o ora in zona accidentului.
Tot luni dupa-amiaza, pe acelasi drum national DN6, insa in judetul Caras- Severin, intre localitatile Sadova si Teregova, a avut loc un alt accident rutier in care au fost implicate un autocar si doua autoturisme.
Purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin, Cecilia Danet, a declarat pentru News.ro ca in accident nimeni nu a fost ranit.
”Accidentul a avut loc intre un autocar si doua autoturisme care s-au ciocnit fata-spate. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, existand doar pagube materiale”, a declarat Cecilia Danet.
In zona accidentului din Caras-Severin se circula alternativ, pe o banda de mers.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005966 (s)