News Flash:

Doua CUTREMURE cu magnitudinea de 4,4 si 4,6 grade pe scara Richter s-au produs in Marea Egee

23 Iulie 2017
965 Vizualizari | 0 Comentarii
cutremur atlantic 1
Doua cutremure au lovit, sambata, insula greceasca Kos intr-un interval de cateva minute, la doar o zi dupa seismul cu magnitudinea de 6,7 grade pe scara Richter produs in Marea Egee, in urma caruia au murit doua persoane, potrivit The Independent.
Primul cutremur, care a avut magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter, a fost urmat de o a doua replica la doar 16 minute distanta ce a avut magnitudinea de 4,6 grade, informeaza Institutul de Geodinamica din Atena.
Prima miscare telurica a fost cea mai apropiata de insula Kos, producandu-se la doar 20 de kilometri de insula si la o adancime de 10 kilometri.
Turistii si locuitorii speriati s-au adunat in piata centrala a orasului, cat mai departe de orice cladire ce ar putea reprezenta un pericol. Pana in acest moment nu s-au raportat victime.
Miscarile seismice de sambata reprezinta replici ale cutremurului de vineri din Mareea Egee ce s-a produs la suprafata, avand magnitudinea de 6,7 grade. In urma acestuia doua persoane au murit dupa ce acoperisul unui bar din insula Kos s-a prabusit, iar alte 500 de persoane au fost ranite.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1405 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007075 (s)