News Flash:

Doua avioane ale companiei Blue Air s-au intors pe pista Aeroportului Bacau la scurt timp dupa decolare

10 August 2017
976 Vizualizari | 0 Comentarii
bluer air2
Doua aeronave Blue Air care au decolat joi dimineata de pe Aeroporul din Bacau s-au intors la baza dupa ce pilotii au depistat probleme tehnice. Cursa Blue Air Bacau-Londra programata pentru joi dimineata, la ora 8.30, a fost anulata, dupa ce aeronava a facut cale intoarsa din cauza unor probleme tehnice. Peste 150 de pasageri asteapta un alt avion care sa ii duca la Londra, transmite corespondentul MEDIAFAX.
UPDATE: O alta aeronava a aceleiasi companii care decolase la ora 7.10, de la Bacau, cu destinatia Milano, s-a intors la baza dupa ce pilotul a sesizat de asemenea probleme tehnice. Cei 130 de pasageri au fost debarcati in siguranta, apoi aeronava a plecat din nou, deoarece echipa tehnica nu a sesizat o avarie. Ulterior, pilotul a sesizat aceeasi problema si a fost redirectionat spre Bucuresti.
In privinta cursei Blue Air Bacau-Londra anulata, peste 150 de pasageri asteapta un alt avion care sa ii duca la Londra, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit managerului Aeroportului Bacau, Oana Chelaru, avionul a decolat la ora programata, insa din cauza ca la scurt timp dupa decolare s-a aprins un senzor la bordul aeronavei, pilotul a decis sa se intoarca la baza.
„A fost un avion care a avut toate verificarile tehnice bune si a avut un senzor care i-a semnalat o defectiune si s-a reintors la baza. S-a luat decizia de catre companie sa nu mai decoleze”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Oana Chelaru, managerul Aeroportului Bacau.
Cei 156 de pasageri au fost debarcati si asteapta in aeroport ca in jurul orelor pranzului o alta aeronava a companiei sa ii preia si sa ii duca la destinatie. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006111 (s)