News Flash:

Doua angajate ale Spitalului de Urgenta Bistrita-Nasaud, retinute dupa ce un pacient a reclamat ca i-au disparut 12.000 de euro

25 Aprilie 2018
800 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2

Doua dintre angajatele Spitalului de Urgenta Bistrita-Nasaud au fost retinute pentru 24 de ore, intr-un dosar de furt, cele doua fiind suspecte ca ar fi furat o suma de aproximativ 12.000 de euro de la un pacient adus cu plagi impuscate la Urgente, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, doua dintre cele trei persoane ridicate marti seara de politistii bistriteni, in cadrul unor perchezitii efectuate la Spitalul de Urgenta Bistrita-Nasaud, au fost retinute, in timpul noptii de marti spre miercuri, pentru 24 de ore, fiind cercetate intr-un dosar de furt calificat.

Cele doua femei sunt banuite ca ar fi sustras suma de aproape 12.000 de euro cu care un pacient impuscat ar fi ajuns la spital in urma cu aproape doua saptamani. Si un brancardier a fost cercetat in acest caz.

“Este vorba despre doua femei, una de 33 de ani si alta de 29 de ani, care au fost retinute pentru 24 de ore intr-un dosar de furt calificat”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, Diana Pintea.


Cele doua femei erau angajate la spital, una pe post de ingrijitoare si alta ca registrator.

Pacientul care a reclamat furtul a 12.000 de euro este din Republica Moldova, are 30 de ani, si a ajuns, in urma cu aproape doua saptamani, la spital, cu numeroase plagi impuscate la nivelul mainilor, toracelui si gatului, dupa o disputa cu un conational, cei doi fiind banuiti ca ar fi implicati in trafic de tigari.

Barbatul a fost gasit in 14 aprilie, abandonat pe un camp din zona localitatii Cepari, Bistrita-Nasaud, si dus la spital unde a fost supus unor interventii chirurgicale, iar agresorul sau a fost prins pe raza judetului Maramures.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005083 (s)