News Flash:

DOSARUL RETROCEDARILOR ilegale de paduri: Guvernul precizeaza ca a transmis DNA raportul de control privind restituiri de terenuri in Bacau

19 Octombrie 2014
676 Vizualizari | 0 Comentarii
Corpul de Control al prim-ministrului a transmis, inca din 5 septembrie, catre DNA raportul de control privind restituirea unui teren forestier de 43.277 hectare si a unui teren agricol in suprafata de 50 hectare in Bacau, precizeaza Guvernul.
Gandul a relatat, vineri, ca retrocedarea mosiilor lui Dimitrie Ghica, pentru care Ilie Sarbu este cercetat penal, in timp ce pentru Viorel Hrebenciuc se cere arestarea, a fost investigata de catre Corpul de control al premierului Victor Ponta, conform unei informatii care apare intr-un referat de arestare al DNA.
Corpul de Control a constatat nereguli in procesul de retrocedare, surse judiciare explicand insa pentru Gandul ca institutia nu a depus o plangere la Parchet, in referatul de arestare aratandu-se ca cei care au depus plangere au fost angajatii Directiei Silvice Bacau.
Inr-un comunicat transmis sambata de Guvern, Corpul de Control al Primului-ministru informeaza ca, in urma controlului efectuat in baza dispozitiilor prim-ministrului Victor Ponta, Corpul de Control al Primului-ministru a transmis, inca din 05.09.2014, catre Directia Nationala Anticoruptie, Raportul de Control privind restituirea unui teren forestier de 43.227 Ha si a unui teren agricol de 50 ha, in judetul Bacau, precum si documentatia aferenta. De asemenea, in vederea valorificarii aspectelor constatate in Raportul Corpului de Control, acesta a fost transmis, pe langa DNA, si la urmatoarele institutii: Regia Nationala a Padurilor Romsilva, Regia Nationala a Padurilor – Directia Silvica Bacau, Prefectura Bacau, Tribunalului Sibiu, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerul Afacerilor Interne. Mediafax.ro

viorel hrebenciuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 23 queries | Mysql time :0.050826 (s)