News Flash:

DOSARUL in care preotul Cristian Pomohaci e acuzat de racolare de minori in scopuri sexuale, preluat de Parchetul General

19 Iulie 2017
911 Vizualizari | 0 Comentarii
pomohaci 1
Dosarul in care preotul Cristian Pomohaci este acuzat de racolare de minori in scopuri sexuale a fost preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, au declarat reprezentantii Parchetului pentru MEDIAFAX.
Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat dosarul deschis de Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Mures, in care preotul Cristian Pomohaci este acuzat de infractiuni de racolare de minori in scopuri sexuale, in cauza urmand a fi facute cercetari, au declarat reprezentantii Parchetului pentru MEDIAFAX.
Sesizarea a fost facuta dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare audio in care preotul Cristian Pomohaci i-ar fi promis unui adolescent ca il va plati daca va intretine relatii sexuale cu el. Spre finalul inregistrarii, cel care se presupune a fi preotul Pomohaci ii spune baiatului ca intre ei doi a fost, de la bun inceput, ”ceva special”, amintindu-i cum s-au intalnit.
Cristian Pomohaci a slujit la Parohia Mosuni din judetul Mures care apartine de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004950 (s)