News Flash:

Dosar penal pentru un barbat depistat cu substante interzise la Vama Moravita

17 Aprilie 2018
883 Vizualizari | 0 Comentarii
moravita frontiera perchezitii dga 46 728x336

Dosar penal pentru trafic de droguri de risc si detinerea de droguri de risc pentru consum, pentru un barbat depistat in Vama Moravita. El este cercetat penal, dupa ce a fost prins ca avea asupa lui o substanta vegetala ce parea a fi marijuana dar si opt pastile ce contin substante aflate sub control national.
Barbatul are 28 de ani si este cetatean austriac. Duminica seara in jurul orei 18.30 el s-a prezentat in Vama Moravita ca sa intre in Romania, la volanul unui autoturism Ford. Pe langa documente, politistii de frontiera si vamesii au decis sa ii verifice tanarului si bagajele.

„In urma controlului efectuat asupra bagajelor barbatului, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, 8 comprimate SUBOTEX, precum si 4 grame de substanta vegetala, posibil marijuana, acestea fiind substante aflate sub control national, inscrise in Anexa nr. III din Legea 143/2000, privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, scrie tion.ro.

Barbatul a declarat ca substantele ii apartin si le folosea pentru uz propriu. Cantitatea de droguri a fost retinuta de lucratorii Biroului Vamal Moravita, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de introducere sau scoatere din tara precum si exportul ori importul de droguri de risc fara drept si detinerea de droguri de risc pentru consum propriu fara drept, in continuare fiind luate masurile legale ce se impun”, transmit reprezentantii politistilor de frontiera.

Foto: Opiniatimisoarei.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004720 (s)