News Flash:

DORIAN POPA, adevarul despre casatoria din Grecia

17 Iunie 2017
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
dorian
Dorian Popa si-a pus fanii pe jar atunci cand a anuntat, la inceputul unui episod al vlogului sau, ca s-a casatorit in Grecia, acolo unde a fost plecat pentru a filma clipul noii sale piese.

Dupa ce au vazut anuntul, fanii lui Dorian au inceput sa il felicite pe artist si sa ii ureze casa de piatra, insa acesta nu a mai facut vreo declaratie dupa aceea, asa ca multi au ramas nelamuriti. „Nu, am facut noi o gluma foarte draguta pe vlogul meu. Nu ne-am casatorit, dar eram in Grecia pe vaporul ala pe care filmam si oamenii veneau la noi si credeau ca ne casatorim si ca suntem niste persoane celebre, si-au dat ei seama ca e ceva acolo, si veneau sa faca poze cu noi crezand ca suntem mire si mireasa. Si de acolo eu am zis in vlog „ne-am casatorit, nu-i o gluma”, dar fata mea oricum spunea ca e vorba de o gluma”, a spus Dorian pentru viva.ro.


Artistul nu exclude o casatorie cu iubita sa in viitorul apropiat si considera acest pas unul foarte important pentru intemeierea unei familii. „Va veni si casatoria la momentul potrivit pentru ca sunt de parere ca o familie se poate intemeia cu acelasi nume si cu un act care sa uneasca aceste lucruri.”

dorian popa jar vlogului grecia piese casatorit poze mire mireasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006096 (s)