News Flash:

Donald Trump a pacalit presa americana

21 Octombrie 2016
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
Donald Trump
Donald Trump a pacalit joi presa americana. Candidatul republican a anuntat ca va face un anunt important in cadrul unui discurs tinut in statul Ohio, si a dat de inteles tututor ca va anunta, in sfarsit, ca va accepta rezultatul alegerilor in cazul in care va fi infrant de Hillary Clinton.

"Vreau sa un anunt important astazi" si-a inceput Trump discursul din Columbus, Ohio. "Vreua sa promit si sa imi iau un angajament in fata tuturor votantilor si suporterilor, si in fata tutoror cetatenilor americani, ca voi accepta rezultatele acestei mari si istorice alegeri prezidentiale, daca voi castiga".

Anuntul candidatului republican a fost primit cu aplauze furtunoase de fanii prezenti, usurati ca favoritul nu renunta la armele pe care le foloseste in campanie, conform Daily Mail.

Donald Trump a generat numeroasa atentie, si condamnare din partea democratilor, prin faptul ca a precizat ca va astepta si va vedea daca va accepta rezultatul alegerilor in situatia in care nu va castiga.

De altfel, acesta a generat controverse si faptul ca a sugerat ca e posibil ca alegerile sa fie decise prin frauda si ca exista numeroase probleme in pregatirea listelor electorale ce ar putea face ca alegerilor sa nu se desfasoare conform votului popular.

alegeri prezidentiale campanie donald trump frauda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007024 (s)