News Flash:

Donald Trump a fost desemnat personalitatea anului 2016 de revista Time

7 Decembrie 2016
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
trump presedinte
Magnatul Donald Trump, presedintele-ales al Statelor Unite, a fost desemnat miercuri de revista americana Time personalitatea anului 2016.
"Este a 90-a oara cand desemnam personalitatea care a avut cea mai mare influenta, cu bune si cu rele, asupra evenimentelor unui an. Intrebarea pentru anul acesta este: cu bune sau cu rele? Provocarea in cazul lui Donald Trump este cat de profund este clivajul dintre cetatenii tarii in legatura cu raspunsul", a argumentat revista cu sediul in New York.
"Este greu sa masuram amploarea acestui clivaj. Acest baron imobiliar si proprietar de cazinou devenit star reality-TV si activist provocator nu a petrecut nicio zi in vreo functie publica, nu a servit niciodata alt interes decat al sau, iar acum va fi deasupra ruinelor fumegande ale unui vast edificiu politic care avea partide, specialisti, donatori, institute de analiza - toti cei care nu au luat in serios ascensiunea sa. Mandatul lui Donald Trump se va inscrie in acest context, cu bune si cu rele", comenteaza revista Time.
"Pentru cei care cred ca situatia este spre bine, victoria lui Donald Trump reprezinta o respingere a clasei politice arogante; pentru cei care considera ca este un lucru rau, nivelul distrugerii se extinde asupra valoroaselor norme ale sferei civice, marcata acum de elemente rasiste, sexiste si primitiviste", subliniaza Time.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.003988 (s)