News Flash:

Domanelor, domnisoarelor! V-ati intrebat vreodata ce vrea partenerul dupa o PARTIDA DE AMOR? Femeile nu fac niciodata asta...

22 Martie 2017
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex cuplu
1. Vor sa doarma.
Dupa ce fac amor, barbatii se relaxeaza, pentru ca le piere senzatia de excitare. In multe cazuri, ce isi doresc ei este sa doarma. Femeile sunt mai putin dispuse sa adoarma imediat.
Daca esti femeie si te deranjeaza faptul ca partenerul tau adoarme imedat dupa partida de amor. gandeste pozitiv: e atat de satisfacut, incat e obosit.
2.. E posibil sa–si doreasca sa munceasca.
Daca are ceva de facut, iar partida de amor are loc dimineata sau dupa.amiaza, e posibil ca barbatul tau sa se simta destul de remontat. Daca il vezi foarte energic, e normal sa il lasi sa–si faca treaba.
3. Mai vrea o partida.
Ati avut cele mai frumoase fantezii erotice si momente superbe iar el pare ca nu se mai satura. E posibil ca el sa mai vrea o partida.
Femeile nu prea sunt de acord cu acest lucru caci toata energia lor s-a cam terminat si pana si organele genitale au nevoie de repaos. Dar totusi, din cand in cand, ar fi frumos pentru relatia de cuplu sa faci acest lucru pentru barbatul tau.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006460 (s)