News Flash:

Doina Tudor poate fi retinuta si arestata

24 Februarie 2016
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
doina tudor
Senatul a incuviintat miercuri cererea DNA privind retinerea si arestarea senatorului PNL Doina Tudor, votul fiind la limita. Senatorul PNL Doina Tudor a declarat ca se astepta la acest deznodamant si este pregatita sa mearga la DNA, adaugand ca este nevinovata.
UPDATE 13:05 - Doina Tudor spune ca e pregatita sa mearga la DNA: Am bagajul facut
"Ma asteptam si sunt pregatita (...) Sunt convinsa ca voi primi telefon (de la DNA-n.r.) si voi fi chemata acolo. Ma voi prezenta. ", a comentat senatorul PNL.
Ea a mai spus ca ar fi "urat" sa comenteze votul colegilor sai din Senat si a sustinut ca este nevinovata. "E neplacut pentru oricine (...), am dovezile in mana, o sa hotarasca Inalta Curte de Casatie si Justitie", a mai spus Doina Tudor.
"Din moment ce sunt nevinovata si am toate dovezile ca sunt nevinovata de ce ar trebui sa, nu stiu, sa am un moment rau ? E normal ca e neplacut, cred ca neplacut pentru oricine, dar am dovezile in mana. O sa hotarasca Inalta Curte de Casatie mai departe. (…) Exact cand au fost datele acelea date de catre inculpat, au fost mentionate niste date de remitere a banilor, deci, eu am biletul de avion pe care l-am depus, si pasaportul cu stampila de intrare in SUA. De asta va spun, sunt linistita in masura posibilului, eu am depus, ceilalti nu au avut ce sa depuna. Nu exista nicio dovada, absolut nimic", a spus senatorul PNL, inainte sa plece de la Senat.
Doina Tudor poate fi retinuta si arestata, au decis senatorii, cu un vot la limita
Senatorul social democrat Laurentiu Florian Coca a anuntat in plenul Senatului ca cerera DNA a fost aprobata cu 61 de voturi "pentru", 57 de voturi "impotriva", doua voturi fiind anulate.
"Nu va spun ce sa alegeti sau cum sa votati, dar sper ca va fi calea corecta", a spus Tudor la inceputul dezbaterilor pe tema solicitarii DNA.
Senatorul a afirmat "cu responsabilitate si tarie" ca acuzatiile care i se aduc in dosar sunt nefondate si nereale si a "marturisit socul" sau la aflarea acuzelor.
Acuzatiile din dosar sunt bazate pe denuntul unei singure persoane, Marian Ovidiu, care are si calitate de inculpat, a explicat ea.
De asemenea, senatorul a explicat ca se afla in divort in perioada despre care se face referire in dosar si ca nu putea sa intermedieze mita pentru fostul sot, care are si el calitate de inculpat in dosar.
Tudor a mai spus ca nu se afla in tara atunci, aducand probe in acest sens biletele de avion si viza pentru SUA.
Dosarul senatorului PNL contine 3 volume. In fata senatorilor juristi, senatorul PNL a invocat ''relatiile deteriorate'' cu sotul sau la acea data, iar avocatii sai au sustinut ca procesele-verbale de redare a convorbirilor interceptate nu sustin remiterea sumei de 200.000 de euro.
Ea le-a spus membrilor Comisiei juridice ca la data invocata de procurori pentru complicitate de luarea de mita era plecata in SUA, avand anumite probleme medicale. Ea a prezentat Comisiei juridice certificate de la medic specialist in acest sens. ''(Doina Tudor, n.r.) isi motiveaza problemele medicale prin insusi faptul ca relatiile cu sotul erau grav afectate, astfel incat, pe un interval de timp de un an si jumatate, chiar de la inceputul anului 2013, a avut depresii si, prin urmare, a fost nevoita sa urmeze tratamente medicale puternice'', se arata in raport. Mediafax.ro

senatul dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004496 (s)