News Flash:

Doi pescari romani s-au ratacit din cauza cetii in Marea Neagra

27 Noiembrie 2016
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
pescar ratacit
Doi pescari romani care s-au ratacit pe Marea Neagra din cauza cetii au cerut ajutorul politistilor de frontiera. Garda de Coasta a trimis imediat un echipaj sa-i salveze.


Politistii de frontiera ai Garzii de Coasta au intervenit pentru salvarea a doi pescari din Mangalia care s-au ratacit pe mare din cauza cetii, iar barca in care se aflau ramasese fara combustibil, plutind in deriva.


"Politistii de frontiera au intervenit cu o nava de patrulare si supraveghere maritima, aflata in misiune pe Marea Neagra, care a ajuns in zona indicata si a declansat actiunea de salvare", se arata intr-un comunicat remis de Garda de Coasta.
Pescarii au fost recuperati de catre echipajul navei maritime, in jurul orei 14.40, iar barca pescareasca in lungime de aproximativ 7 metri a fost remorcata pana in Portul Mangalia.


Cei doi pescari le-au povestit politistilor de frontiera ca din cauza cetii si-au pierdut reperele si s-au deplasat cu ajutorul motorului pana la consumarea combustibilului, dupa care au fost purtati de curent pana in zona de unde au fost recuperati. Barbatii, in varsta de 65, respectiv 61 de ani, domiciliati in municipiul Mangalia nu au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Galerie Foto

pescar_ratacit-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006490 (s)