News Flash:

Doi copii blocati intr-un tomberon din Resita, unde s-au ascuns de ploaie, salvati de pompieri

20 Iunie 2018
951 Vizualizari | 0 Comentarii
pomp

Pompierii din Resita au intervenit pentru salvarea a doi copii care s-au ascuns de ploaie intr-un tomberon, iar incuietorile s-au blocat si nu au mai putut iesi.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU ”Semenic”, Magdalena Tocmelea, incindentul a avut loc pe Aleea Tineretului din Resita.

Aici, doi copii care s-au ascuns de ploaie intr-un tomberon pentru plastic, dotat cu o incuietaroare care se declanseaza la inchidere si se poate deschide doar cu o cheie speciala.

Cei doi copii au ramas blocati inauntru si pentru salvarea lor au intervenit pompierii.


Purtatorul de cuvant al ISU ”Semenic” nu a putut preciza varsta copiilor, spunand doar ca din cate a inteles au in jur de 10 ani.

De altfel, pompierii din Caras-Severin au avut mai multe interventii pe parcursul zilei, Resita fiind puternic afectata de ploile puternice. Pompierii au intervenit pentru degajarea unor bucati de tabla desprinse de vant de pe acoperisul unui imobil, care amenintau sa se prabuseasca, dar si pentru degajarea unor copaci doborati de vant pe calea ferata, in conditiile in care circulatia feroviara pe tronsonul Moniom-Resita Nord este oprita. In plus, doua strazi au fost afectate de alunecari de teren.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008262 (s)