News Flash:

Doi barbati dati in urmarire generala de autoritatile romane, depistati la Punctul de frontiera Nadlac II

18 Septembrie 2016
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
Nadlac II Csanadpalota
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac II au depistat si predat unor echipe de politisti doi barbati, ambii cetateni romani, care figurau in bazele de date ca fiind urmariti general pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si respectiv talharie, informeaza agent sef adjunct de politie Claudia Biris, purtator de cuvant al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Arad. 
'In cursul zilei de joi, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota s-a prezentat pentru a intra in tara, cetateanul roman Bogdan P., in varsta de 21 de ani, din judetul Caras Severin, ca pasager intr-un autoturism care venea din Italia', a declarat Claudia Biris. 
Potrivit sursei citate, in momentul efectuarii verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emis de catre autoritatile romane un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, barbatul avand de executat o pedeapsa privativa de libertate de 4 ani. 
Purtatorul de cuvant al STPF Arad a mai spus ca la acelasi punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de iesire din tara, un pasager intr-un autocar care circula pe relatia Romania - Italia, cetateanul roman Florin S., in varsta de 30 de ani, din judetul Bacau. Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera constatand ca pe numele barbatului era emis un mandat de arestare, acesta avand de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 2 ani si 4 luni pentru savarsirea infractiunii de talharie. 
'Cei doi barbati au fost predati unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad, in vederea luarii masurilor legale ce se impun', a adaugat agent sef adjunct de politie Claudia Biris, purtator de cuvant al STPF Arad. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008253 (s)