News Flash:

Documentarul realizat de Discovery despre tragedia din clubul Colectiv va fi difuzat in 13 martie - VIDEO

26 Februarie 2016
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
colectiv incendiu
Discovery Channel va difuza in premiera, pe 13 martie, de la ora 22:00, documentarul "Dezastrul din Colectiv", despre tragedia din acest club din Bucuresti, care a provocat moartea a 63 de persoane si ranirea grava a altor cateva zeci.
Documentarul "Dezastrul din Colectiv" are o durata de 44 de minute. Pe durata difuzarii acestui program nu vor fi transmise mesaje comerciale, informeaza Discovery Networks.
Documentarul va prezenta in ordine cronologica faptele unanim recunoscute care s-au petrecut in acea noapte in Bucuresti, asa cum au fost relatate de cei direct implicati - supravietuitori, familiiale acestora, autoritati si cadre medicale care au luat parte la operatiunile de salvare.
De asemenea, programul va contine si o reconstituire a momentelor de dinainte si dupa izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert international in efecte speciale, multiplu premiat pentru productii precum "Alien" (1979) si "Al cincilea element" (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect in calitate de consultant pentru aspecte ce tin de siguranta.
Documentarul este comisionat de catre Discovery Networks, prin producatorul executiv Charlotte Reid, unei echipe romanesti conduse de Mihai Predescu, un producator cu peste 20 de ani de experienta in domeniul productiei TV internationale.
"Suntem extrem de recunoscatori fata de martorii implicati in aceasta productie, pentru curajul si deschiderea lor de a-si face cunoscute povestile, astfel incat publicul sa inteleaga mai bine ce s-a intamplat pe 30 octombrie 2015. Multumita lor, am reusit sa aprofundam intr-o maniera echilibrata evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectiva ampla asupra acestei tragedii", a declarat Charlotte Reid, producator executiv pentru Discovery Networks International.
Discovery Communications este lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plata, care ajunge la aproape 3 miliarde de abonati in peste 220 de tari si teritorii. De peste 30 de ani, Discovery le ofera oamenilor posibilitatea de a-si satisface curiozitatea prin intermediul brandurilor sale globale de televiziune, in frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, Turbo/Velocity si OWN: OprahWinfrey Network.
Discovery controleaza Eurosport, liderul pan-regional in continut sportiv din Europa, Asia Pacific, Orientul Mijlociu si Africa. De asemenea, Discovery este un furnizor important de produse si servicii educationale in scoli, prin intermediul Discovery Education, si detine un portofoliu divers de servicii media digitale, printre care Discovery Digital Networks.
In Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, 18 branduri Discovery ajung la peste 536 de milioane de abonati din 109 tari si teritorii, fiind difuzate in 21 de limbi. Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006891 (s)