News Flash:

Doar 119 de cadre didactice candideaza in Arad pentru 190 de posturi de directori scoase la concurs

9 Octombrie 2016
410 Vizualizari | 0 Comentarii
Prima etapă, cea a evaluării dosarelor depuse online de candidaţii pentru cele 190 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, a relevat faptul că doar 119 de cadre didactice din cele 133 care şi-au depus dosarele de înscriere la concurs vor putea participa la examenul scris, existând astfel un număr de 71 de posturi care nu sunt acoperite. 

'Dintre cele 133 de cadre didactice care şi-au încărcat dosarele online pe platforma destinată concursului, pentru cele 190 de posturi de directori scoase la concurs, au rămas în competiţie doar 119 cadre didactice, 14 dosare fiind respinse de către Comisia de verificare a dosarelor de înscriere, pentru că au avut dosarul incomplet. Deci, înainte de concurs există un minus de 71 de candidaţi, dacă consideră că pentru fiecare post există câte un singur candidat', a declarat prof Laura Nădăban, purtător de cuvânt al ISJ Arad. 

Potrivit sursei citate, în cazul în care toţi candidaţii care se vor prezenta la concurs îl vor promova, ISJ Arad va trebui să găsească cel puţin alte 71 de cadre didactice pentru a fi numite pe funcţiile de directori care vor rămâne vacante. 

Conform regulamentului de concurs, candidaţii ale căror căror dosare online au fost validate vor susţine examenul scris în data de 12 octombrie. Cei care vor obţine minimum 35 de puncte din cele 50 posibile la proba scrisă, vor fi admişi la probele de CV şi interviu. 

Vor fi declaraţi "admişi" candidaţii care au realizat de cel puţin 35 de puncte pentru fiecare probă şi din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de minim 105 puncte. 

Primele rezultate vor fi afişate în data de 18 noiembrie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028445 (s)