News Flash:

DNA: Nichita l-a pus pe Avirvarei sa ia o aplicatie spy pentru a urmari o persoana

1 Mai 2015
985 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Iasiului Gheorghe Nichita l-a pus pe un sef serviciu din Politia Locala, Stefan Avirvarei, sa cumpere o aplicatie de tip spy care a fost instalata pe telefonul mobil ce a fost facut cadou unei persoane pe care edilul voia sa o urmareasca, arata procurorii DNA, dupa retinerea edilului.
Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a primarului Iasiului Gheorghe Nichita, pentru instigare la: folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (cinci acte materiale), abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, acces ilegal la un sistem informatic si operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.
Alaturi de el, au fost retinuti directorul general al Politiei Locale Iasi, Liviu Hliboceanu, pentru olosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (3 acte materiale) si abuz in serviciu, si Stefan Avirvarei, sef servicu in cadrul Politiei Locale, pentru folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, complicitate la abuz in serviciu, abuz in serviciu, acces ilegal la un sistem informatic si operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.
Inculpatilor li s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala, urmand ca acestia sa fie prezentati, vineri, Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Mediafax.ro

procurorii dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1083 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005057 (s)