News Flash:

DNA extinde urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita

24 Iunie 2015
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2
Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, pentru noi fapte de coruptie comise de cand acesta este parlamentar, dar si inaintea mandatului, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare, precizand ca Ghita a fost citat sa se prezinte, miercuri, la DNA Ploiesti.
Conform surselor citate, Sebastian Ghita este acuzat de noi fapte de coruptie savarsite inainte de 2012, data la care a fost ales deputat intr-un colegiu din judetul Prahova, dar si in perioada mandatului de parlamentar.
Sebastian Ghita este asteptat, miercuri dimineata, la DNA Ploiesti, unde au fost citate, de asemenea, mai multe persoane apropiate acestuia.
De asemenea, sursele judiciare au precizat ca procurorii DNA Ploiesti vor extinde sechestrul asigurator asupra averii lui Sebastian Ghita, in conditiile in care pe o parte din bunurile acestuia a fost deja pus sechestru in dosarul in care este urmarit penal pentru sprijinirea unui grup infractional organizat, alaturi de Iulian Hertanu, cumnatul premierului Vixtor Ponta, de presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosmn, dar si de alti inculpati cu putere de decizie in judetul Prahova.
In 16 iunie, deputatul Sebastian Ghita a mers la DNA Ploiesti, unde procurorii au prelungit cu 60 de zile masura controlului judiciar pe numele sau, in dosarul lui Iulian Hertanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005781 (s)