News Flash:

DNA cere condamnarea lui Sova in dosarul CET Govora si confiscarea a 100.000 euro

19 Septembrie 2017
862 Vizualizari | 0 Comentarii
dan sova1
La ultimul termen de marti in dosarul CET Govora, de la ICCJ, procurorul a cerut pentru fostul senator Dan Sova condamnarea cu executare pentru trafic de influenta si confiscarea sumei de 100.000 de euro, pronuntarea pedepsei fiind programata pentru data de 25 septembrie.
Procesul in care este judecat fostul senator Dan Sova si fostul director al CET Govora, Mihai Balan, este judecat de acelasi complet care a decis ca dosarele in care sunt implicati Calin Popescu Tariceanu sa fie reluate de la inceput, intrucat judecatorul Ana Maria Dascalu se va pensiona la finele lunii octombrie. Ceilalti doi magistrati din completul de judecata sunt presedintele Stefan Pistol si Geanina Arghir.
In fata instantei, procurorul a cerut condamnarea pentru ambii inculpati, Dan Sova si Mihai Balan.
Pentru Dan Sova, acesta a cerut judecatorilor sa dispuna pedeapsa cu executare din care sa fie eliminata perioada retinerii si a arestului la domiciliu, precum si confiscarea sumei de 100.000 de euro. Procurorul DNA a cerut inchisoare si pentru Mihai Balan si obligatia la plata a 1,3 milioane de euro, cu titlul de despagubiri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005312 (s)