News Flash:

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea

24 Februarie 2015
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
Cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul "Gala Bute" a fost trimisa, marti dupa-amiaza, de procurorii DNA la instanta suprema, urmand sa fie judecata miercuri dimineata.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au trimis la Inalta Curte de Casatie si Justitie propunerea de arestare preventiva a Elenei Udrea, la scurt timp dupa ce fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului a fost audiata la DNA si i-au fost aduse la cunostinta acuzatiile, in dosarul "Gala Bute".
Dosarul a fost inregistrat la instanta suprema, care a stabilit ca propunerea va fi analizata miercuri dimineata de judecatorul de drepturi si libertati.
Elena Udrea este in arest la domiciliu, masura luata in cazul sau in dosarul Microsoft.
Avocatul Marius Striblea a declarat, la iesirea de la DNA, ca Elena Udrea a dat o declaratie amanuntita, referitoare la noile acuzatii care i se aduc in dosarul "Gala Bute", iar procurorii au pus in miscare actiunea penala pe numele acesteia.
Avocatul a precizat ca aceasta este etapa premergatoare formularii unei propuneri de arestare preventiva sau de luare a unor masuri procedurale, ceea ce inseamna ca procurorii DNA urmeaza sa ceara curand instantei supreme arestarea preventiva a clientei sale.

gala bute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005541 (s)