News Flash:

DIVORT-SOC! Ilie Nastase si Brigitte s-au despartit!

12 August 2016
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
ilie nast
Brigitte Sfat a facut un anunt socant in urma cu putin timp. Sotia lui Ilie Nastase a anuntat despartirea de marele tenismen.
Brigitte Sfat a anuntat in urma cu cateva minute pe contul sau de socializare ca mariajul cu Ilie Nastase a ajuns la final.
"Dupa cum deja v-ati dat seama, drumul meu si al sotului meu se cam desparte pentru ca eu am propriile mele probleme, de sanatate, si nu imi pot permite sa ma mai las pe locul doi.... Alegerea a facut o ca de obicei, el", a scris Brigitte Sfat pe contul ei de Facebook.
"Brigitte tu esti acum cea mai importanta! Starea de spirit e foarta importanta in aceste momente, nu lasa pe nimeni si nimic sa te influenteze. Cine nu te sustine acum, nu te-a meritat niciodata!", a scris un fan pe contul sau, in semn de solidaritate cu situatia dificila prin care trece bruneta.
Brigitte Sfat si Ilie Nastase s-au casatorit in urma cu trei ani, insa relatia lor a fost presarata cu mai multe momente in care au aparut zvonuri despre un divort iminent.
Cei doi nu si-au ascuns niciodata problemele din mariaj, inclusiv faptul ca la inceputul casniciei, Ilie Nastase inca o iubea pe fosta, Amalia. Marele tenismen este la a patra casnicie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005934 (s)