News Flash:

Disparitie cu final fericit, la Oradea! Fetita de 9 ani, data disparuta dupa ce a plecat la plimbare cu un catel, a fost gasita teafara

31 Iulie 2018
818 Vizualizari | 0 Comentarii
fetita 650x435

Fata de 9 ani, care a disparut de la domiciliul matusii sale, din Oradea, dupa ce a plecat ca plimbe un catel, a fost gasita, luni seara, de politisti, aceasta fiind teafara.
Potrivit Politiei Bihor, fata de 9 ani, care a plecat luni dimineata de la domiciliul matusii sale din Oradea, a fost gasita, in cursul serii, de politisti din cadrul Politiei Municipiului Oradea, pe raza localitatii bihorene Sanmartin, la o ruda
 
„Minora a fost gasita de politisti din cadrul Politiei Municipiului Oradea, pe raza localitatii bihorene Sanmartin, la o ruda a acesteia. A fost incredintata familiei si nu a fost victima vreunei infractiuni”, au spus reprezentantii IPJ Bihor.
Politistii bihoreni au cautat-o pe fetita de 9 ani disparuta, luni dimineata, din Oradea, dupa ce aceasta a plecat la plimbare cu un catel si nu s-a mai intors la domiciliul matusii sale.
IPJ Bihor a transmis, luni, ca oricine poate oferi detalii cu privire la minora disparuta este rugat sa apeleze serviciul de urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.

„Andra Irina Burlea, de 9 ani, din comuna Lazareni, localitatea Miheleu, judetul Bihor, a plecat de la domiciliul matusii sale din Oradea, la plimbare cu un catel, bichon alb, la 30 iulie 2018, in jurul orei 10,30 si nu a mai revenit. Minora are aproximativ 1,45 – 1,50 m inaltime, 40 kg., fata ovala, ochi caprui, par negru, drept, lung pana la umeri, prins intr-o coada la spate, constitutie slaba, vorbeste neinteligibil. Era imbracata intr-un tricou gri, pantaloni trei sferturi cu fustita roz, papuci din guma, tip sabot, cu gaurele, de culoare roz.
Oricine poate oferi detalii cu privire la minora disparuta este rugat sa apeleze serviciul de urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie”, se arata in documentul citat.

Politistii bihoreni au subliniat ca persoanele care pot oferi informatii pot suna si la 116.000 – numarul unic european pentru sesizarea disparitiilor de copii.


oradea municipiului oradea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005429 (s)