News Flash:

DISCUTII privind salariile medicilor

18 August 2015
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
banicioiu1
Ministrii Sanatatii si Finantelor, Nicolae Banicioiu si Eugen Teodorovici, au ajuns, marti, la sediul Guvernului, unde urmeaza sa fie discutate, potrivit unor surse oficiale, propunerile de majorare a salariilor medicilor, intr-o intalnire la care ar urma sa participe si premierul Victor Ponta.
De asemenea, ministrul Muncii, Rovana Plumb, a sosit la Palatul Victoria in jurul orei 12.00, la fel ca ministrii Teodorovici si Banicioiu.
Premierul Victor Ponta se afla la Palatul Victoria din jurul orei 09.30.
Surse oficiale declarau, pentru MEDIAFAX, ca ministrii Sanatatii si Finantelor, Nicolae Banicioiu si Eugen Teodorovici, sunt asteptati la Palatul Victoria pentru a discuta pe tema majorarii salariilor in sistemul sanitar.
Luni au avut loc discutii la Ministerul Sanatatii, intre ministrul Nicolae Banicioiu si reprezentantii sindicatelor din sistemul sanitar.
Oficiali ai Ministerului Sanatatii au declarat, pentru MEDIAFAX, ca la intalnirea de luni s-a discutat despre cresteri salariale, din toamna, pentru tot sistemul medical, nu doar pentru medici.
"Se doreste ca aceste majorari sa se aplice din septembrie sau octombrie, nu s-a stabilit un cuantum, pentru ca trebuie sa se discute cu Ministerul de Finante, dar aceste majorari vor fi substantiale", au spus sursele citate.
Reprezentantii Aliantei Medicilor pentru modernizarea in sanatate spuneau ca s-au primit telefoane din partea unor reprezentanti guvernamentali pentru a participa la Guvern, luni seara, "la discutii" despre eventuale mariri salariale pentru medici, insa au declinat invitatia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005393 (s)