News Flash:

Discursul de milioane al lui Kurt Vonnegut care merita recitit: te va motiva sa nu te lasi invins niciodata

18 Aprilie 2018
863 Vizualizari | 0 Comentarii
discurs

Savureaza din puterea si frumusetea propriei tinereti. In timp ce zici ca viata nu iti e pe plac, ea trece pe langa tine.

Crede-ma peste 20 de ani, iti vei privi pozele cu un sentiment pe care inca nu le-ai trait pana acum. Vei realiza cate oportunitati aveai si cat de fabulos aratai.

Nu iti fa griji din cauza viitorului. Ei bine, poti sa te ingrijorezi, dar nu uita ca stresul te ajuta la fel de mult in viata cum mestecarea gumei in rezolvarea ecuatiilor matematice.

Fa zilnic cate ceva din ce te sperie.

Fii bland cu inimile altora. Nu-i accepta pe cei care sunt indiferenti fata de inima ta.

Nu cheltui timpul pe invidie, uneori esti in fata, alteori ramai in urma intrecerii. In fine, tu esti unicul tau concurent.

Memoreaza complimentele pe care le primesti, dar uita cuvintele dure. Daca reusesti sa faci asta, invata-ma si pe mine.

Savureaza-ti corpul, foloseste-l in toate modurile posibile. Nu-ti fie frica de reactia celor din jur. Corpul – e cel mai frumos instrument pe care il vei poseda vreodata.

Danseaza, chiar daca o faci doar in dormitor.

Accepta cateva adevaruri inevitabile: preturile vor creste, politicienii isi vor insela sotiile. Tu vei imbatrani, iar cand o vei face iti vei imagina viata in timpul tineretii tale.

Nu conta pe gandul ca cineva te va intretine.

Poate ca ai o fundatie de investitii, poate ai un sot sau sotie bogata, dar niciodata nu poti afla daca asta e pentru totdeauna.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006142 (s)