News Flash:

Directorul STPT a fost demis! Supuran a rezistat doar doua luni in functie

28 Iulie 2018
965 Vizualizari | 0 Comentarii
robu plictisit

Instalat la finele lunii mai în funcția de director al STPT în locul lui Ioan Goia, Sorin Supuran nu a rezistat foarte mult. El a fost demis, vineri dimineața, într-o ședință a Consiliului de Administrație STPT convocată de urgență.

Supuran a rezistat astfel doar două luni în funcția de director interimar. Demiterea lui vine la doar o zi după ce acesta a ținut o conferință de presă în care l-a contrazis pe primarul Nicolae Robu, afirmând că, în opinia lui, călătorii trebuie să aibă la dispoziție cât mai multe sisteme de achitare a călătoriei.

Locul lui va fi luat de Nicu Bitea, care până acum era director adjunct la STPT.

Conform unor surse din cadrul STPT, oficial, lui Supuran i s-a imputat neplata salariilor angajaților, un motiv ilar, având în vedere că problemele financiare ale societății datează dinaintea venirii lui în funcție și au fost cauzate în special de Primăria Timișoara, care a acumulat o datorie de 14 milioane de lei.

Un al doilea motiv pentru care membrii CA au cerut capul lui Supuran a fost faptul că a cerut un salariu mai mare. Conform surselor citate, demiterea lui Supuran s-a făcut la cererea expresă a primarului Nicolae Robu.

Consiliul de Administrație al STPT s-a întrunit vineri dimineața, în lipsa lui Supuran, care este plecat din țară. Pe ordinea de zi nu figura acest punct, el fiind introdus pe ordinea suplimentară de discuții și votat de aproape toți membrii CA, mai puțin Supuran și Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, care s-a abținut, scrie tion.ro.


ioan goia sorin supuran nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004769 (s)