News Flash:

Directorul Institutului Cantacuzino a demisionat

25 Februarie 2015
701 Vizualizari | 0 Comentarii
Zeci de angajati ai Institutului Cantacuzino s-au adunat, miercuri, in curtea unitatii, pentru a protesta, intrucat au primit doar 39 la suta din lichidarea pentru luna decembrie, iar directorul Adrian Onu a demisionat, motivand ca autoritatile nu fac niciun efort sa rezolve situatia.
"Am primit doar 39 la suta din lichidarea pe decembrie, si de luna ianuarie nici nu poate fi vorba. In pofida memorandumului interministerial, soarta institutului ramane aceeasi. Institutul Cantacuzino a fost trecut in coordonarea Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, dar nici aceasta schimbare nu ne-a rezolvat problema," a declarat, agentiei MEDIAFAX, liderul de sindicat al institutului, Monica Balteanu.
Directorul Institutului Cantacuzino, Adrian Onu, a demisionat la inceputul saptamanii, motivand ca nu a fost ajutat de autoritati ca sa "puna institutul pe linia de plutire".
"Situatia de la Cantacuzino nu depinde numai de Ministerul Educatiei, ci de intreg Guvernul. Daca avem conturile blocate, ce putem face? Nu am avut sustinere ca sa repunem in functiune institutul. Trebuie mai intai sa-l tinem pe linia de plutire si apoi sa vorbim de dezvoltarea lui", a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Onu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0778 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016470 (s)