News Flash:

Directorul general al ROMATSA a demisionat

28 August 2015
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Ion Aurel Stanciu
Ion-Aurel Stanciu si-a dat vineri demisia din functia de director general al ROMATSA, motiv pentru care ministrul Transporturilor, Iulian Matache, solicita sindicatului si conducerii regiei continuarea negocierilor, semnarea contractului colectiv de munca si renuntarea la greva, informeaza un comunicat al ministerului remis vineri AGERPRES.
'In urma demisiei din functia de director general, prezentate astazi (vineri — n.r.) de domnul Ion-Aurel Stanciu, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie — ROMATSA, solicit atat sindicatului cat si conducerii regiei continuarea negocierilor pentru incheierea si semnarea Contractului Colectiv de Munca si mai ales renuntarea la greva generala. Consider ca in conditiile actuale este inutil acest protest care afecteaza activitatea din domeniul aerian si confortul cetateanului', a declarat Iulian Matache.
Sindicalistii de la ROMATSA au anuntat luni vor declansa greva generala pe 1 septembrie 2015, de la ora 11,00, daca autoritatile nu vor rezolva pana atunci problemele cu care se confrunta salariatii, a anuntat luni Gabriel Tudorache, presedintele Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din Romania (ATSR).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005175 (s)