News Flash:

Directoare din Ministerul Sanatatii, RETINUTA pentru luare de mita

28 August 2015
1391 Vizualizari | 0 Comentarii
mita la bac
O directoare din Ministerul Sanatatii a fost retinuta de procurorii DNA, pentru sase infractiuni de luare de mita, fiind suspectata ca a primit bani si produse cosmetice de la mai multe persoane, chiar in biroul sau din minister, pentru a aviza puncte de lucru farmaceutice.
Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, vineri dimineata procurorii au retinut-o pentru 24 de ore pe Mihaela Ela Udrea, director al Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Ministerul Sanatatii, pentru sase infractiuni de luare de mita, din care doua in forma continuata.
Anchetatorii spun ca in perioada 16 aprilie - 27 august Mihaela Udrea a primit in biroul sau din Ministerul Sanatatii, de la sase persoane, sume de bani si produse cosmetice, pentru avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.
Joi, procurorii au organizat un flagrant, asupra directoarei fiind gasita suma de 2.000 de lei, iar in biroul acesteia au fost descoperite, la perchezitii, mai multe plicuri in care erau aproximativ 4.000 de lei si mai multe produse cosmetice.
Mihaela Udrea va fi dusa, vineri, la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004734 (s)