News Flash:

Din pacate... ANUNT TRIST despre Roger Federer! Fanii legendarului sportiv sunt foarte tristi

16 Mai 2017
952 Vizualizari | 0 Comentarii
federer dubai
Jucatorul elvetian de tenis Roger Federer, in varsta de 35 de ani, a anuntat, luni, prin intermediul site-ului sau oficial, ca nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros deoarece doreste sa se concentreze pe sezonul de iarba si cel pe hard.
Cu trei turnee castigate in 2017, Australian Open, Indian Wells si Miami, Federer nu a participat la niciun turneu in sezonul de zgura. Acum a facut public si motivul pentru care nu va participa nici la turneul de Mare Slem de la Roland Garros: vrea sa se concentreze, sa fie cat mai pregatit, pentru turneele pe iarba si cele de pe hard.
"Regretabil, am decis sa nu particip la Roland Garros. Am lucrat din greu, atat pe teren, cat si in afara lui in ultima luna, dar, pentru a incerca sa raman in circuit cat mai multi ani, am simtit ca cel mai bine este sa sar peste sezonul de zgura si sa ma pregatesc pentru sezoanele de iarba si hard.
Startul anului a fost magic, dar trebuie sa recunosc ca programul va fi cheia longevitatii mele pe viitor. De aceea, eu si echipa mea am ajuns la concluzia ca, daca as fi jucat un singur turneu pe zgura (n. red - Roland Garros), nu ar fi fost cel mai bine pentru tenisul meu si pentru pregatirea mea fizica pentru restul sezonului. Imi vor lipsi fanii francezi, care m-au incurajat mereu, dar astept sa-i vad la Roland Garros anul viitor", a fost mesajul postat de Federer pe site-ul oficial.
Roger Federer are un singur trofeu castigat la Openul francez in cariera, in 2009. Atunci, elvetianul s-a impus intr-o finala cu suedezul Robin Soderling, scor 6-1, 7-6(1), 6-4.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005479 (s)