News Flash:

Din ce cauza fac femeile CANCER VAGINAL

16 Mai 2016
13541 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina1
Virusul HPV

Este unul dintre cei mai periculosi factori care duc la aparitia cancerului vaginal, influentand 2/3 din numarul de cazuri. Mai mult infectia cu HPV poate provoca si alte boli sau alte forme de cancer.
Cancerul de col uterin

Femeile care au suferit de aceasta forma de cancer, risca se se imbolnaveasca si de cancer vaginal. Din acest motiv, este recomandat ca ele sa mearga la controale regulate la medicul specialist.

Alcoolul

Consumul excesiv de alcool poate duce la declansarea unui numar semnificativ de boli, cancerul vaginal numarandu-se printre ele.
Varsta este un factor de risc

Factorul cheie in cazul cancerului vaginal este varsta, femeile peste 70 de ani fiind cele mai afectate. Incidenta cazurilor de cancer vaginal este destul de mica la femeile cu varsta de 40 de ani, marea majoritate din paciente avand 70 de ani sau mai mult.

Adenoza vaginala

Aceasta afectiune apare la femeile mature, precum si la cele care au sangerari menstruale abundente. De asemenea, faptul ca viitoarea mama ia in timpul sarcinii dietilstilbestrol, un medicament impotriva sangerarilor, creste riscul de cancer vaginal. 

virusul hpv adenoza vaginala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005637 (s)