News Flash:

Dieta cu care scapi de kilograme fara sa-ti pui in pericol sanatatea

27 Octombrie 2016
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
dieta slabit
Am trecut putin de jumatatea lunii mai. Ciresele s-au copt si asteapta cu nerabdare sa faca parte din alimentatia ta. Nu ar fi deloc rau ca acest lucru sa se intample, mai ales daca te pregatesti de vara si vrei sa scapi de colaceii de pe abdomen.

In aceasta perioada sunt la mare cautare dietele de toate felurile. Insa, iti recomand sa le eviti pe cele care-ti promit ca vei slabi peste noapte si sa incerci una care nu-ti va afecta foarte tare organismul. In acest sens, venim si cu o propunere catre tine: incearca dieta cucirese de mai.

Practic, acest regim de slabire (ce are ca aliment principal ciresele) te va ajuta sa scapi de kilogramele nedorite fara sa-ti pui in pericol sanatatea.  

Ce sa mananci dimineata
Incepe-ti ziua cu un fresh proaspat preparat dintr-o lamaie, 200 de ml de apa, o mana de cirese si putina menta, musai proaspata.

Nu sari peste gustare 

La gustare, bea o cana de compot de cireste indulcit cu o lingurita de miere de salcam. Iata cum se prepara acesta: ai nevoie de 1 kg de cirerese, se scot samburii la fructe si se pun la fiert in 3 litri de apa.

La final, se pune cu polonicul intr-o cana –si zeama, dar si fructe. Se adauga o lingurita rasa de miere de salcam. Restul compotului se baga la frigider si se consuma in zilele urmatoare la gustarea de dimineata.

Optiuni pentru pranz

Pentru masa principala a zilei ai mai multe optiuni. Insa, intotdeauna se consuma un pahar de cirese inainte de pranz. Apoi poti sa alegi sa prepari un cartof copt si o salata de varza (200 de grame) sau broccoli cu ficat (pregatite la cuptor) sau conopida cu 200 de grame de carne de curcan ori doua rosii la cuptor si o bucata de peste (200 de grame).

Nu uita de gustare
Nici de la cea de-a do
ua gustare, nu puteau sa lipseasca ciresele. Mananca 150 de grame de cireste.

Ce putem sa consumam la cina
In primul rand, la cina se mananca un pahar cu cireste, dar si 2 rosii cu 3 felii de branza sau un ou fiert si o saltata din 2 ardei copti la cuptor (cu putin otet) sau salata verde cu piept de pui.

Cat vei slabi cu acest regim
Cu acest regim, vei putea da jos intre 5 si 6 kilograme pe luna. Poate nu este atat de spectaculos pe cat ati sperat, insa este important faptul ca nu va va pune in pericol sanatatea si nici nu veti pune inapoi rapid kilogramele date jos atunci cand nu veti mai tine dieta (evident, asta nu inseamna ca la finele dietei te vei putea indopa cu inghetata, ciocolata si shaorma).

dietele organismul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005045 (s)