News Flash:

Dezvaluiri socante despre moartea lui Dan Condrea

23 Mai 2016
1632 Vizualizari | 2 Comentarii
condrea 1
In ultimele saptamini, Catalin Tolontan si colegii sai au publicatinformatii din care reiese ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, era deprimat si insingurat. In acelasi timp, au existat convorbiri ale lui si sms-uri din care se putea deduce posibilitatea sinuciderii, jurnalistii intrebandu-se, in mod firesc, de ce aceste indicii nu au fost sesizate de Parchet vreme de trei saptamini. Iata, mai jos, ce a mai scris Catalin Tolontan. Cu toate acestea, ipoteza sinuciderii este contrazisa vehement de fosta sotie, care a spus despre Dan Condrea ca era genul care ar fi ucis, nu care si-ar fi pus capat zilelor.

"A fost sau nu filat Dan Condrea pe sosea? Este greu de inteles daca n-a fost supravegheat de vreme ce stia ca va fi audiat luni dimineata! Nu-l filezi cu 12 ore inainte de a ajunge la Parchet, unde urma sa fie retinut?! Dan Condrea era un om in stare de orice, ceea ce a fost probat dramatic duminica seara. "Sa faca orice" inseamna ca putea sa fuga, sa intre cu masina in Piata Universitatii sau sa-i caute pe cei care urmau sa depuna marturie impotriva lui. Unul dintre acesti martori care a depus deja acte impotriva lui Condrea era inspaimintat aseara si a  sunat imediat la procurorul de caz. Nu-l filezi pe Condrea in aceasta situatie?
Dan Condrea a murit pe soseaua dintre laboratorul Unilab, casa lui era in apropierea laboratorului, si fabrica Hexi Pharma. Patronul Hexi a suferit un accident de circulatie duminica seara, in jurul orei 18:30. Prima ipoteza a politiei este aceea a sinuciderii. Condrea a intrat in primul copac, dintr-un lung sir de pe soseaua dreapta. "Masina avea viteza foarte mare", sustine un martor ocular. "Nu sint urme de frina", au declarat cei ajunsi la fata locului. In acest moment, unica posesoare majora a secretelor lui Hexi Pharma, firma acuzata ca a pus la cale o operatiune de diluare a dezinfectantilor in peste 300 de spitale si de spalare de bani, ramine directorul general Flori Dinu.
"De altfel, Flori Dinu era cea care avea la degetul mic toate legaturile cu directorii de spital si cu mogulii sistemului medical. Condrea nu se baga peste contractele din spitale, Florin Dinu le stia. Flori Dinu era cea participa la licitatii si-i coordona pe agentii de vinzari. Prin ei circulau banii veniti din strainatate. Flori Dinu nu era o simpla angajata. Puterea ei in firma era mult mai mare decit cea a unui director. Ea neaga orice legatura recenta cu fabrica si cu diluarea, dar pe retetele de acum citiva ani apare si semnatura ei", a spus o sursa din Hexi Pharma.
Dan Condrea isi tinea banii in conturi din strainatate. Unul dintre aceste conturi personale este CH5704835064767572000 de la Credit Suisse Elvetia. Contul este deschis din 2008, de cind a inceput si afacerea prin firme off-shore din Cipru, tara unde avea alte conturi. La un moment dat, firmele off-shore le pusese formal pe numele unor angajati, printre care si Flori Dinu, sustin surse din firma. Acestea conturi erau, practic, recipientele secrete din care veneau banii pentru mita din sistemul medical din Romaniei. "Si tot din aceste conturi mai luau si protectorii lui Condrea", sustine o sursa care-i cunoaste afacerile".

catalin tolontan informatii dan condrea hexi pharma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

candipharm.com  | #52783
MorrisLox  | #52886
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006398 (s)